کاشان هم مانند بسیاری از شهرهای ایران دارای غذاهایی منحصربهفرد بوده که مختص همین شهر هستند و نمونه آن را در جایی دیگر نخواهید یافت. غذاهایی که شاید به ذائقۀ بعضی افراد خوش نیاید و شاید هم عاشق طعم آنها شوید. از
شهر کاشان را میتوان بهجرئت یکی از قدیمیترین و تاریخیترین شهرهای کشورمان ایران دانست که اگر اندکی درباره آن شنیده باشید، مملو از مکانهای تاریخی با قدمت چند هزارساله است. غذاهای سنتی کاشان نیز مانند خود شهر بسیار معروف بوده و علاقهمندان بسیاری دارد.
گوشت و لوبیا را میتوان اصلیترین غذای معروف کاشان دانست. غذایی که مواد اصلی آن ترکیب گوشت گوسفند و لوبیا سفید است! گوشت و لوبیا که یکی از انواع غذای کاشان است در اکثر مراسم مذهبی طبخ میشود. این غذای لذیذ معمولاً در دیگ مسی پخته میشود. گوشت لوبیا معمولاً با نان سرو میشود ولی در مواردی نیز به همراه شوید پلو یا به قول اهالی کاشان پلو شوید مصرف میشود. این غذا بسیار مقوی بوده و سرشار از پروتئین است.
از بهترین غذاهای کاشان میتوان به انواع آبگوشتهای درونمرزی اشاره کرد که فقط به کاشان اختصاص پیدا کردهاند. برای آماده کردن و طبخ این آبگوشت از بهترین غذاهای کاشان نیز از مواد اولیه نظیر گوشت گوسفندی، رب گوجه فرنگی، لوبیا سفید و پیاز استفاده میشود.
شاید حتی با هزار بار سفر کردن به کاشان هم نتوانید متوجه محتویات واقعی – و نه ظاهری – غذاهای سنتی کاشان شوید؛ مانند گوشت چرخکرده، آرد نخودچی، پیاز و سماق کوفتههای سماقی. چراکه این کوفته از بهترین غذاهای کاشان بوده و تنها در انحصار مردم کاشان است و در هیچ جای دیگری از کشور نمیتوانید حتی کوفتهای که ازلحاظ طعم و مزه به آن نزدیک باشد را پیدا کنید.
با غذاهای سنتی کاشان بیشتر آشنا شوید
آبشار زرد لیمه و جاذبه های عجیب ایران
معرفی قسمتهای مختلف بازار بزرگ تهران